Proleće je vreme za ljubav: Feng šui trikovi koji prizivaju romansu

Prema drevnoj umetnosti Feng šui, uređenje spavaće sobe i životnog prostora igra važnu ulogu u vašem ljubavnom životu. Da biste poboljšali svoj ljubavni život, pokušajte da uredite svoju spavaću sobu po određenim pravilima Feng šuija.

Izvor: Ženski Magazin/Štikla & Patika

Ogledala i kristali

Lokacija vaše spavaće sobe je naročito važna za vaš ljubavni život. Ako je na kraju dugačkog hodnika ili do ulaznih vrata, po Feng šuiju se ovaj prostor naziva “usta zmaja” i može da izazove probleme u vezi. Da biste sprečili moguće negativne uticaje, zakačite ogledala dijagonalno, suprotno u hodniku ili u blizini vrata spavaće sobe. Možete da zakačite kristale direktno na vrata spavaće sobe, kako bi poboljšali i ojačali svoje odnose.

Zamenite posteljinu

Izaberite posteljinu u jarko crvenoj, beloj ili svetlo zelenoj boji kako bi uneli više strasti. Posteljina u vatreno crvenoj boji će izazvati vašeg partnera da drhti od želje, ali ne koristite često ovu boju da vaša ljubav ne bi “izgorela”.

Sveće u sobi

U dalekom desnom uglu sobe stavite dve sveće u roze boji. One će dodati varnice i sjaj u vaš ljubavni život, a ukoliko ste sami možete privući novu ljubav.

Prostor za partnera

Ispraznite fioke u ormarićima pored kreveta i oslobodite prostor u kupatilu. Ako je osoba prava, sigurno će se pojaviti. Mesto za dvoje je veoma važno.

Ceo tekst pročitajte na Štikla & Patika

Photo credit: Youtube screenshot

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s