Umetnost od voća i povrća – Radoslava Bilbija

Svi znamo da je za naše zdravlje dobro da unosimo što više voća i povrća, ali da li ste znali da od njih možemo da stvorimo prave mala umetnička dela?

Do nedavno se o rezbarenju voća i povrća nije toliko znali, iako ono vodi poreklo još u sedamnaestom veku. Na Tajlandu je ono veoma popularno, gde se čak i proučava u specijalizovanim školama.

Ukoliko ste dovoljno uporni i kreativni, možete napraviti bilo šta od povrća i voća – ptice, cveće, pa čak i portrete i građevine.

Radoslava Bilbija vrhunski je majstor za rezbarenje voća i povrća iliti karving. Za karving je potrebno mnogo veštine i talenta, a ona to zaista i poseduje. Vaša trpeza može izgledati zaista bogato i luksuzno uz prelepu karving dekoraciju, a vaši gosti biće zaista oduševljeni.

Pogledajte samo neke od njenih najlepših kreacija:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Više pogledajte na stranici na Facebook-u

 

Autor: Zorana Puretić

Photo credit: Radoslava Bilbija

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s