ZA PREDIVAN TEN: Kako prekriti tamne podočnjake

Tamni podočnjaci muka su mnogih devojaka. Trudimo se da pronađemo razne načine kako da ih prekrijemo, ali ponekad je zaista teško rešiti ih se. Prema tome, danas vam predstavljamo neke od načina i trikova kako da ulepšate predeo ispod očiju.

Ne zaboravite da hidrirate predeo ispod očiju kremom ili gelom. Ukoliko preskočite ovaj korak, budite uverene da se tamnih podočnjaka nećete rešiti u skorije vreme!

Kada nanesete hidratantni gel, sačekajte da se osuši i upije pre nego što počnete da se šminkate.

Na tržištu postoji mnogo varijanta korektora koji su namenjeni isključivo za korekciju tamnih podočnjaka. Kada isprobate nekoliko, sigurne smo da ćete pronaći onaj koji odgovara upravo vama. S obzirom na to da smo svi različiti, da svi imamo različit ten, ne odgovaraju sve nijanse svima. Prema tome, igrajte se i isprobavajte!

Kada nanosite korektor ispod očiju, to činite laganim pokretima. Dovoljno je da ga utapkavate, nikako nemojte vući predeo ispod očiju jer na taj način stvarate bore.
Kada ste završili za nanošenjem korektora, puderom u prahu setujte šminku ispod očiju. Tako će šminka trajati čitav dan i bićete sigurne da su vaši podočnjaci prekriveni!

Autor: Zorana Puretić
Photo credit: Unsplash, Youtube screenshot

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s