Uvek stilizovani: Modni vodič za punije devojke

S obzirom na to da smo svi različiti, tako različiti krojevi odeće ne mogu stajati isto svima. Bitno je samo da znate šta vašem obliku tela najlepše pristaje i na pola ste puta do stilizovanog izgleda.

Ukoliko ste punije građe, mi vam danas predstavljamo nekoliko modnih trikova koji će vam olakšati svakodnevni odabir autfita.

Uski, teksas šortsevi nisu za nas, devojke sa kojim kilogramom viška. Prema tome, odlučite se za šire šortseve koji će učiniti da vaše butine izgledaju manje. Takođe, majice sa uskim bretelama neće izgledati baš lepo. Šire bretele više će vam odgovarati.

Uske haljine naglasiće svaku vašu “manu” i sve ono što vam se ne dopada na vašem telu. Preporučujemo da birate one haljine koje su uske u struku i potom se šire. Dugi rukavi odlični su ako ste nezadovoljne izgledom svojih ruku.

Uvek naglasite ono što vam se dopada na telu. Ukoliko imate uzak struk, a želite da nosite haljinu ravnog kroja, uvek je ukrasite kaišem ili košuljom koju ćete vezati oko struka. Na taj način, naglasićete svoje prednosti.

Autor: Zorana Puretić
Photo credit: Youtube screenshot

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s