TOP: Sandale koje će svi nositi ovog leta

Ove godine posebno se radujemo popularnim modelima, jer ne samo da izgledaju upečatljivo, već su i udobni kao nikada ranije.

Leto u prelepoj i udobnoj obući? Da, molimo.

Kada nešto postane trend to onda znači da će ubrzo izbor tog modnog komada ili detalja biti znatno veći i u znatno značajnijoj ponudi no ranije.

Sada je na red konačno došla idealna letnja obuća koja se ističe svojim izgledom, ali i vrlo važnom stavkom: svojom praktičnošću i komforom, što je od velikog značaja kada temperatura prelazi trideseti podeok.

Sandale od kanapa

Ovaj neobičan model obožavaju trendseterke poput Lucy Williams i Elin Kling koja je sandale sačinjene u potpunosti od kanapa predstavila i unutar svoje modne linije Toteme. Radi se o modelu koji osim uobičajenog donjeg dela, poseduje čak i gornji deo izrađen od konopca. Što ovaj model čini idealnim za boravak na plaži.

Sandale sa kopčom

Ove su sandale praktične i udobne, te čvrsto drže nogu zbog čega ih možete nositi tokom dugih šetnji ili turističkog razgledanja grada koji planirate posetiti tokom godišnjeg odmora. Njihove prednosti prepoznali su brojni dizajneri i high street brendovi, a među kojima se posebno istakla Stella McCartney, čiji je model od eko kože prikazan na fotografiji već postao veliki hit među trendseterkama.

Sandale sa blok petom

O ovom modelu sandala smo pisali u nekoliko navrata, sa razlogom naravno. Jedan su od glavnih trendova, udobne i lako uklopive. Široka peta daje im efektan izgled, ali ih čini i udobnijima za nošenje zbog čega su idealne za letna venčanja ili neke druge prilike tokom kojih je nephodno da dosta vremena provodite na nogama.

Sandale sa ravnom platformom

I o ovom modelu sandala već smo pisali. Sandale sa ravnom platformom savršene su za nošenje tokom čitavog dana, a izgledaju sjajno i u kombinaciji sa panatalonama, kao i haljinama i suknjama. Sa njima nećete pogrešiti, ni ako ih nosite onih dana kada odmah nakon posla idete na privatna ili poslovna druženja, a dobar su izbor i za formalna druženja tokom letnjih dana.

Bele sandale

Bela je u tradicionalnom poimanju odevanja oduvek rezervisana za letnu odeću, a isto je i sa obućom, zbog čega ćemo i ovog leta nositi obuću ovoj boji. Ukoliko odaberete one sa niskom petom možete ih nositi tokom čitavog dana, dok će one sa visokom petom biti sjajne za formalne i svečane prilike.

Izvor: buro247.hr

Photo credit: Pexels

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s