NAJNOVIJI TREND: Usne boje mermera su zaludele sve devojke

Make up trendovi se konstantno menjaju – novi dolaze, stari padaju polako u zaborav i tako u krug. Između njih se naravno uvek pronalaze i oni koji se duže zadrže, što zbog svoje originalnosti, što zbog efekta koji imaju.

Mermerne usne ili “marble lips” je najnoviji u nizu trendova koji su se pojavili ove godine. Nakon pomamom za bojama jednoroga (pastelne boje u svim nijansama), došao je i ovaj malo suptilniji trend – bar kada su u pitanju boje. Instagrameri i make up blogerke koje su započele ovaj trend su najverovatnije bile inspirisane mermernim efektom na noktima koji se dobija kada u vodu stavite lak za nokte, zatim umočite nokat u nju i preslikate čudesne boje i oblike.

Za efekat mermera na usnama vam je potrebna boja za bazu, tanka četkica i druga boja za kreiranje linija. Većina devojaka se odlučuje za „Carrara“ efekat mermera koga čine bela baza i sive ukrasne linije, dok vi možete upotrebiti razne nijanse po želji. Koliko je jednostavan za kreiranje, toliko je i lep – možda i jedan od najlepših make up trendova koji su trenutno popularni.

Pogledajte kako se kreira ovaj trend i inspirišite se!

Izvor: harpersbazaar.rs

Photo credit: Youtube screenshot

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s