LJUBAVNI HOROSKOP ZA AVGUST 2017: Svi bismo želeli da smo u znaku Jarca

Ovan

Ovnovima je ceo mesec u znaku uživanja i svih ljubavnih zadovoljstava, a sve zbog romantike koja će doći u velikom naletu već od početka meseca. To nije jedina promena, jer ćete imati potrebu da tražite ili idealizujete odnos u kojem se nalazite, zbog čega će doći i do većih odluka sa partnerom kada je vaša veza u pitanju, poput zajedničkog života ili proširenja porodice. Ovo je period koji unosi romantiku i u živote Ovnova koji su slobodni, pa se tako “smeš” jedna nova i veoma zanimljiva veza.

Pročitaj i: ASTRO: Veliki horoskop za AVGUST 2017. godine

Bik

Naredni period kada je ljubav u pitanju će biti veoma povoljan i miran, kako kod onih koji su u vezi, tako i kod pripadnika ovog znaka koji su slobodni. Međutim, kasnije će doći do nekih nesuglasica i manjih problema, a sve zbog toga što će se osoba sa strane ili neko iz porodice umešati u sve to. Kao i sve, i za to će imati rešenja, ali je potrebno da imate strpljenja i razumevanja kako bi se opet sve vratilo u svoj stari kolosek.

Blizanci

Ono šta vas očekuje na početku narednog period jesu neka manja razočaranja, a sve zbog toga što imate želju za nekom promenom, nekim dešavanjem, što se neće odmah desiti, pa će vas malo rastužiti. No, nije vreme za očaj, budući da će to vrlo brzo proći, pa tako slobodne Blizance očekuje interesantno poznanstvo koje će prerasti u vezu punu zabave i zadovoljstva, dok će kod onih zauzetih romantika preuzeti vođstvo.

Rak

Vrelo leto u tebi budi “vrele” želje i potpunu zabavu, zbog čega ćeš ove prave letnje dane tome u većini slučajeva i podrediti. Dok će pojedinih pripadnika ovog znaka koji su u vezi romantika igrati glavnu ulogu, kod onih slobodnih će sve biti u znaku provoda i savršenog flerta koji i te kako prija. Imaćete neverovatnu sposobnost da privučete koga god poželite, što će svaki dan samo dodatno ulepšati.

Lav

Dok će kod većine zodijačkih znakova naredni period biti u znaku romantike i nežnosti, kod Lavova će biti nešto drugačije, pa ovo nikako nije dobar period za ulazak u novu vezu. Možda bi bilo najbolje strpeti se neko vreme, jer se nakon toga pojavljuje neko novi i to najverovatnije kroz posao ili preko prijatelja. Dok slobodni treba da se strpe i smire, zauzetima je ovo odlično vreme za pravljenje većih planova.

Devica

Sve je u komunikaciji i razumevanju, a vaša sposobnost za komuniciranje će ovog meseca dostići vrhunac, zbog čega će vas partner verovatno još više voleti, poštovati i biti uz vas. Usled svega toga, trudiće se da vam udovolji i da vas razmaszi, pa očekujte jedan romantičan period koji će vas iznenaditi svojom prijatnošću i time da ćete otkriti da vam čal veoma odgovara.

Vaga

Dok kod drugih romantika igra glavnu ulogu u odnosima, Vage će se nešto drugačije ponašati. Leto kod vas budi strast, budi neke želje zbog čega će doći do naboja seksualne energije, tako da će biti mnogo više varnica i strasti, nego nežnosti i romantike. Ovo će podjednako biti kod zauzetih, ali i slobodnih, pa će dani koji slede biti savršeni za vaš seksualni život.

Škorpija

U narednom periodu bićete u akciji. Imaćete neverovatnu želju da se non-stop krećete, da izlezite, da upoznajete nove ljude, što će slobodnim pripadnicima ovog znaka biti veoma dobro, budući da će se tako pronaći neko zanimljiv, dok će kod zauzetih Škorpija ovo izazvati probleme u vezi, te neke nesuglasice i slaganja koji će se pojaviti zbog ljubomore, kao i uvek.

Strelac

Početak narednog perioda neće biti najbolji za početak nove veze, ali neće biti dobar ni za one koji su već zauzeti. Neka neslaganja i mimoilaženja će dovesti do manjih problema i odvajanja, pa treba da se trudite da pokažete što više razumevanja i nežnosti prema partneru. Ali to nije problem zbog kojeg treba mnogo brinuti, jer će kasnije romantična osećanja uraditi svoje i dovesti sve na svoje mesto, gde treba i da bude.

Jarac

Ljubav je svuda oko vas i naredni period će apsoluto biti u vašem znaku, kao da neće imati mesta ni za šta drugo od toga koliko je velika i koliko vam odgovara. Imaćete potrebu da izrazite svoje emocije, pa pokažete svu svoju nežnu stranu, da budete što romantičniji, a to će partneru ili osobi koja to može da bude, veoma odgovarati, zbog čega vas u stvari čeka jedan lep i jako zanimljiv mesec.

Vodolija

Preokupacije na poslu i velika usmerenost na to da što više uradite za svoju karijeru, da budete što bolji na poslu, učiniće da se udaljite od svog ljubavnog života u većoj meri, zbog čeka se kod slobodnih neće ništa menjati u tom pogledu, a kod zauzetih će sasvim sigurno doći do zahlađenja odnosa. Trebalo bi, bar malo, da se udaljite od svakodnevnih obaveza i da usmerite malo pažnje i na drugu stranu svog života.

Ribe

Ukoliko imate potrebu da donesete neku bitnu odluku kada je vaš emotivni život u pitanju, najbolje bi bilo da sa tim sačekate i stavite stvari kakve trenutno jesu. Zvezde vam nisu baš najnaklonjenije, zbog čega je moguće da će vam planovi krenuti “lošim” putem i da se uopšte neće ostvariti na način koji želite. Malo strpljenja i više razumevanja i razmišljanja će vam ukazati kada je najbolji trenutak za njihovo sprovođenje.

Izvor: cosmopolitan.rswannabemagazine.com

Photo credit: Pixabay

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s