5 trikova pomoću kojih ćete imati dugačke trepavice za samo mesec dana

Sve devojke žele da upute “pogled iz snova”. Nije neophodno da stavite svilene trepavice, jer isti efekat možete da postignete i prirodnim putem. Evo i kako:

Češljanje

Ono poboljšava protok krvi i cirkulaciju, a samim tim stimuliše rast dlake. Koristite četkicu za trepavice od stare maskare, a prethodno je dobro operite. Nanesite na četkicu vitamin E i nežno prelazite preko trepavica dva puta dnevno po 5 minuta.

Photo: Pixabay

Ulja

Kokosovo i maslinovo ulje sadrže vitamine koji neguju. Pre odlaska u krevet nanesite nekoliko kapi ulja na četkicu ili prst i lagano utrljajte na trepavice. Možete i da kombinujete ulja.

Vazelin

Naneite vazelin pre odlaska na spavanje i vodite računa da vam ne upadne u oči. Ostavite ga dok spavate, a ujutru isperite toplom vodom.

Photo: Pixabay

Aloe vera

Sok i pulpa ove biljke sadrže elemente koji podstiču rast. Koristite svež list i iscedite nekoliko kapi soka. Nanesite na trepavice i ostavite preko noći. Isperite ujutru vodom.

Maska od jaja

Jaja će učiniti trepavice jakim i sprečiće njihovo opadanje. Napravite smesu od jednog jajeta i kašičice vazelina i nanesite na trepavice. Stavljajte masku tri puta nedeljno nekoliko meseci.

Autor: J.P.
Photo credit: Pixabay

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s