Obaveze su postale zabavne: Zašto je život lakši uz planer

“Organizacija postoji samo zbog jedne stvari: da pomogne ljudima da postignu cilj, kojeg sami ne bi postigli”, rekao je Robert Voterman, a dodala bih i da je dobra organizacija polovina završenog bilo kog posla.

U današnje vreme svi smo pretrpani obavezama i brojnim mislima, tako da nam je ponekad veoma teško da ispratimo sve važne detalje. Koliko vas može u momentu da se seti kada je poslednji put bila kod lekara, zubara, kozmetičara, ili kada je temeljno sredila stan? To mi nikada nije pošlo za rukom… Ponekad znam tačan mesec, ali dan skoro nikada.

Svima su higijena i zdravlje na prvom mestu, ali opet pored mnogo obaveza, dešava se da preskočimo taj bitan tretman ili pregled.

Kako se ovakve stvari ne bi ponavljale – tu su planeri.

Iako je možda ponekad lakše i jednostavnije zapisati belešku u podsetnik telefona, uvek postoji onaj mali strah: šta ako mi se izgube podaci i šta ako ne uradim backup? Pored toga, lepo je u toku dana odvojiti vreme samo za sebe i napisati ili pročitati svoje obaveze.

Želimo da planer bude uvek pored nas! Kako ne bi mnogo mesta zauzimao u tašni, preferiram one koji su manjih dimenzija.

“Minino” planeri su dugački samo 17 centimetara i idealni su za svakodnevno korišćenje. U ponudi su planer za devojke, mame, putovanja i venčanja. Ukoliko vam ne treba za posebnu namenu, već svakodnevnu upotrebu, topla preporuka je planer za devojke. On sadrži sve što vam je potrebno: mesečni i nedeljni plan, obaveze kod kozmetičara, manikira i pedikira, lekara, zubara… Možete i da planirate rođendane i važne datume, frizera, putovanja, kao i finansijske obaveze, ali i da pišete beleške. Takođe, Minino pored planera, dostavlja i sticker-e i bookmarker-e na kojima se na poleđini nalazi lenjir ili kalendar.

Ukoliko već nemate svoj planer, možete da ga naručite putem njihovog sajta ili da ih zapratite na Instagramu.

Uživajte dok planirate!

Photo credit: Privatna arhiva

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s